Knokke Hippique 2023

events

Ben je op zoek naar een uniek, gratis evenement dat topsport en entertainment op een uitzonderlijke manier weet te combineren?

Dan is Knokke Hippique de uitgelezen kans om kennis te maken met paardensport van het allerhoogste niveau. Schrijf alvast de volgende data in je agenda zodat je niets hoeft te missen van dit onvergetelijk evenement. Het Stephex team verwelkomt je graag op de volgende editie van Knokke Hippique, 3 weekends lang, telkens vanaf donderdag tot en met zondag.

Tijdens het eerste weekend komen de allerbeste ruiters van de wereld hier samen voor een vijfsterren jumping waarin ze het tegen elkaar opnemen in spannende beproevingen die het uiterste vergen van zowel ruiter als paard. De opeenvolgende twee weken wordt de uitzonderlijke beleving van Knokke Hippique verder gezet met het Knokke Hippique Summer Circuit. Deze weken wordt Knokke-Heist de uitvalsbasis van talrijke internationale sterren.

Knokke Hippique is zoveel meer dan sport alleen en is omwille van zijn uitgebreid lifestyle dorp met talrijke shops, kinderanimatie, vele foodstands, de uiterst gezellige locatie en de verschillende optredens en DJ acts zeker een bezoekje waard! Vergeet niet dat de toegang overal en voor iedereen gratis is. Laat je volledig onderdompelen en kom het evenement samen met ons beleven!

Lage: Natiënlaan 120

Website: knokkehippique.com

Lage

marker Natiënlaan 120

Weitere Veranstaltungen in Knokke-Heist

Ganze Liste